Eigen design

Hoeft niet altijd duur te zijn. Ontdek nu snel de mogelijkheden!

Eigen design

Staat er niets op de website wat bij u in de smaak valt? Wees niet getreurd. Het is ook mogelijk om een eigen design te laten ontwerpen. Een eigen design hoeft niet duur te zijn. De prijs voor een eigen design is sterk afhankelijk van de stofprijzen en de hoeveelheid producten die u eventueel wilt bestellen. Vraag daarom gerust een vrijblijvende prijsopgave.

Via de website kunt u contact met mij opnemen. U geeft aan wat uw ideeën zijn qua kleuren, stijl. Ook is het van belang om aan te geven voor welke producten u een prijsopgave wilt. Mocht u het op prijs stellen om persoonlijk contact te hebben en evt. samen naar een stoffenwinkel te gaan is dat ook mogelijk. Dan komen er wel extra “ontwerpkosten” bij. Na dit contact ga ik op zoek naar mooie stofcombinaties die passen bij uw ideeën. Hiervoor heb ik ongeveer 2 weken de tijd nodig. Als ik een paar mooie combinaties heb gevonden, stuur ik een prijsopgave met foto’s van de stoffen.

Bent u helemaal tevreden over de stofcombinaties dan ga ik voor u aan de slag. De levertijd varieert per bestelling en wordt zodra de bestelling in behandeling wordt genomen bekend. Afhankelijk van de grote van de bestelling kan er in overleg een aanbetaling gevraagd worden. De resterende betaling wordt voldaan bij levering. Wacht niet langer en ontdek de mogelijkheden op een geheel nieuwe manier.

Wat zijn oa. de mogelijkheden:
– Aankleedkussenhoes (ook voor stokke modellen)
– Boxkleed
– Voetenzak: maxi-cosi en wandelwagen
– Dekentjes: wieg, ledikant, wandelwagen
– Luier etui
– Slaapzakje
– Omslagdoek
– Badcape

In het portfolio staan verschillende voorbeelden van eigen designs.

 

Portfolio

Ja, ik wil een eigen design!